Nieuwe planning centrumwerkzaamheden Centrum Bree

De lockdown heeft het stadsbestuur van Bree doen besluiten om zoveel mogelijk werkzaamheden gelijktijdig uit te voeren, opdat middenstand, horeca en klanten zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Dat betekent dat de eerdere planning wordt aangepast. In navolging van dit besluit zal onderaannemer APK komende zaterdag 21 november doorwerken om zo goed mogelijk op schema te kunnen blijven.

De aangepaste planning is als volgt:

Opitterstraat
Men is nu bezig met de nutswerken in de Opitterstraat. De riolering volgt op 13 januari. Eens de buizen in de grond verdwijnen, start men met de bestrating. Het einde is voorzien voor +/- 17 maart.

Hoogstraat
Men is tegelijkertijd bezig met de Hoogstraat (fase 2): riolering, gevolgd door nutsmaatschappijen. De bestrating (laatste fase) van de Hoogstraat fase 2 én fase 1 (met name tot de Stationswal) loopt ten einde op +/- 15 februari.

Vrijthof
Op 7 december start werf nummer 3: met name het Vrijthof (= ruim 1,5 maand vroeger dan gepland). De afwerking van het Vrijthof is voorzien voor begin maart.

Voorjaar
In het voorjaar volgen dan Augustijnerstraat en Merisstraat om dan einde maart te kunnen aansluiten op de Kloosterstraat. In de Kloosterstraat (+ eerste stukje Markt) vangen eerst de nutsmaatschappijen aan, die afgelost worden door aannemer Hoogmartens. Het einde is voorzien net voor het bouwverlof van de zomer in 2021. De timing voor de werken in de Gerdingerstraat en in de Nieuwstadstraat wordt later gecommuniceerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *