Start Harlindis & Relindis steuncampagne

Iedere 25 jaar vindt de Harlindis & Relindis ommegang in Maaseik plaats. 2022 is de volgende editie en het wordt dan een feestelijk jaar in Maaseik. Het concept is rond en veelbelovend. Voor de organisatoren wordt het een uitdaging, ook op financieel vlak.

Daarom start vandaag een steuncampagne. In een etalage op de Bosstraat in Maaseik tegenover de kerk wordt aandacht voor de ommegang gevraagd. Studio Segers heeft het silhouet van de kerk van Aldeneik in houten blokken gegoten, maar men kan er ook andere vormen mee maken.

“Meer informatie sijpelt vanaf morgen gaandeweg door. De weg is immers nog lang maar wordt geplaveid door goede intenties en volharding om Maaseik in 2022 op de kaart te zetten”, zo reageert een van de organisatoren.

Voor de geïnteresseerden: De blokken – in een fraai zakje – zijn te koop bij Dagbladhandel “Bij Rooske” op de Bosstraat in Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *