Blokken opnieuw mogelijk in studiezaal De Stegel in Molenbeersel

December en januari zijn stevige maanden voor studenten. Corona maakt het er zeker niet makkelijker op. Een stille studeerplek kan dan goed van pas komen. Vanaf komende week – maandag 14 december 2020 – zal GC De Stegel opnieuw fungeren als studieplek.

Schepen van onderwijs Mark Hoedemakers: “In de eerste week zijn er maximum 10 studenten welkom in de kleine zaal van het gemeenschapscentrum. Vanaf 21 december – de officiële start van de blok – drijft De Stegel de capaciteit van de studiezaal op. Dan zal na de eerste week met 10 studenten in de kleine zaal, de grote zaal dienen als stille studeerplek voor maximum 30 personen. In beide zalen is gratis Wi-Fi beschikbaar.”

Burgemeester Jo Brouns: “Vanzelfsprekend gelden enkele maatregelen in de studiezaal zodat het initiatief coronaproof kan verlopen. Vooraf inschrijven is verplicht. Wie gebruik wil maken van een studieplek dient die uiterlijk tot 16.00 uur de dag voordien te reserveren per mail. Vooraf reserveren voor meerdere dagen mag natuurlijk ook. Iemand die
ziektesymptomen vertoont, is niet welkom op de studeerplek. Wie binnen de 48 uur na bezoek aan de studiezaal positief test op Covid-19, moet dit even laten weten.”

Studeren kan op volgende momenten:
• maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
• dinsdag van 8.30 tot 19.00 uur

Op donderdag 24, vrijdag 25 en donderdag 31 december 2020 en op vrijdag 1 januari 2021 en tijdens de weekends is de studieplek gesloten. Het volledig gebruikersreglement vind je online.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *