Den Hòbbelige Stòp in actie voor Kom Op Tegen Kanker

De acties ten voordele van Kom Op Tegen Kanker (KOTK) van den Hòbbelige Stòp zijn intussen een begrip geworden. Gestart met een fondsenwerving om een ploegje aan de start te krijgen van de 1000 km voor KOTK, leidde de benefiet(s) al na 2 jaar naar 3 teams in het peloton. En in 2021 willen ze ook een loopteam aan de start krijgen voor de 100 km Run.

De activiteiten om geld in te zamelen voor de strijd tegen die vreselijke ziekte moesten ze in de loop van dit jaar noodgedwongen in de koelkast steken. Zelfs de gezellige sfeer wordt door velen gemist. In die mate zelfs dat iedereen ernaar snakt om 2020 zo snel als mogelijk af te sluiten. En vermits het niet mogelijk is om met Oudjaar eens lekker uit te gaan eten, te feesten met familie en vrienden of op stap te gaan, wil het team van De Hòbbelige Stòp hierbij behulpzaam zijn middels een actie voor het goede doel.

Men heeft een overlevingspakket samengesteld dat men moet toelaten om van Oud naar Nieuw een ‘Gooje Roetsj’ te kunnen maken. In samenwerking met Baeten Vinoplis hebben ze een paar Bourgondische formules uitgewerkt waarbinnen men kan kiezen. Verdere details en inschrijving zijn online te vinden.

De actie loopt t/m 23 dec. De pakketten worden aan huis geleverd op woensdag 30 december.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *