LED-scherm Kinroois Dorpsplein ook voor de verenigingen

Sinds midden november 2020 staat er een LED-informatiebord op het Dorpsplein te Kinrooi. In tegenstelling tot dergelijke borden op andere plaatsen, is het bord volledig in beheer bij de gemeente. “Wij staan zelf in voor de inhoud en er komen dus geen commerciële boodschappen op te staan. We gaan het gebruiken voor berichten van de gemeente, het OCMW, het AGB, onze erkende adviesraden en niet commerciële organisaties van Kinrooi (parochie, scholen, …)”, aldus burgemeester Jo Brouns.

Schepen van cultuur Mark Hoedemakers: “Met de plaatsing van dit bord, wil de gemeente Kinrooi de wildgroei van diverse borden op het Dorpsplein tegengaan. Als tegenprestatie mogen plaatselijke verenigingen dan ook gebruik maken van het LED-scherm. Om dit goed te kunnen regelen, keurde de gemeenteraad een gebruikersreglement goed. Kort gezegd komt het erop neer dat de aankondiging betrekking moet hebben op een activiteit in de gemeente Kinrooi en dat deze openbaar moet zijn. Daarnaast moet het evenement ook een occasioneel karakter hebben. Het is niet de bedoeling om er wekelijkse of maandelijkse activiteiten van verenigingen op aan te kondigen.”

Aanvragen tot publicatie op het LED-scherm kunnen per mail aangevraagd worden aan communicatie@kinrooi.be. Boodschappen dienen per voorkeur opgemaakt te worden in een vooraf bepaald sjabloon dat via de gemeentelijke website beschikbaar is.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *