Win-win-win-actie sluit af met superpot van 2x 2.500 euro

Tijdens de Kinrooise gemeenteraad van december werd het aangepast reglement voor de win-win-win-actie goedgekeurd. Begin oktober startte deze actie in samenwerking met UNIZO Kinrooi. Iedereen die in Kinrooi winkelt, kan zijn aankopen tot 100 euro per week terugverdienen. Daarnaast kan iedere klant ook nog een favoriete vereniging nomineren die hetzelfde bedrag als de winnaar uitbetaald krijgt. Initieel werd er zo twee keer 1.000 euro per week verdeeld.

“Omdat diverse deelnemende handelaars hun activiteiten niet meer of maar beperkt konden uitoefenen omwille van de coronamaatregelen tijdens de tweede lockdown werd sinds enkele weken telkens maar twee maal 500 euro verdeeld. De gemeenteraad besloot om de voorziene einddatum van de actie, met name eind 2020, te behouden”, aldus Schepen van lokale economie Peter Nies.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *