Cannabisplantage in Oudsbergen aangetroffen

Wiet cannabis

Politie CARMA ontmantelde woensdag 6 januari een plantage in een woning op de Weg naar Meeuwen. Eén verdachte werd aangehouden.

Politie CARMA ontdekte een cannabisplantage in een woning op de Weg naar Meeuwen. In de kelder van de woning trof de politie twee professioneel ingerichte kweekruimtes aan met in totaal een 850-tal cannabisplanten. Er werd ook diefstal van elektriciteit en water vastgesteld. Het gerechtelijk labo voerde een sporenonderzoek uit.

Een 72-jarige man uit Oudsbergen werd ter plaatse gearresteerd. Later bood een 49-jarige vrouw uit Oudsbergen zich aan op het commissariaat en werd ook gearresteerd. De verdachten zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter en die besloot de man aan te houden. De vrouw is vrijgelaten onder voorwaarden. De installaties werden ontmanteld en vernietigd door de Civiele Bescherming. Politie CARMA voert verder onderzoek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.