Dreiging voor vandalisme in Maaseik ‘een grapje’

Maaseik

De melding over dreigend vandalisme in Maaseik, afgelopen woensdag, is een ‘grap’, zo blijkt uit onderzoek. “Een jongere vond het interessant om te schrijven dat er vandalen naar Maaseik zouden komen om, zoals in andere steden was gebeurd, winkelruiten kapot te maken en andere vernielingen aan te richten. ‘Misselijkmakend’ en ‘ziekelijk’, zo reageren inwoners van Maaseik op sociale media.

Vanwege de aankondiging werd er in Maaseik al door één winkeleigenaar hout voor zijn ramen geplaatst. De burgemeester van Maaseik reageert op zijn Facebookpagina over het gebeuren. Inmiddels heeft de gemeente met de persoon gesproken die het bericht wereldkundig maakte.

Volgens burgemeester Tollenaere is er in Maaseik geen enkele indicatie dat er rellen zullen plaatsvinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *