Nieuw Jumbo-filiaal waarschijnlijk in Gerdingen

Supermarktketen Jumbo wil vanuit haar hoofdvestiging in Nederland ongeveer tien nieuwe winkels in België plaatsen. Ook Bree is daarbij genoemd, zo maakte Grensland Actueel eerder al bekend. Vandaag heeft de grossier laten weten dat men als locatie de nieuw retailzone in Gerdingen als een serieuze locatie aan het bekijken is. Naast de supermarkt zal er ook een McDonald’s komen.

Er wordt al sinds december 2017 gesproken over de komst van een Jumbo-filiaal in de Stad Bree. De verwachting is dat het filiaal dit jaar de deuren zal openen.

In Gerdingen wil men de retailzone langs de Bocholterkiezel serieus bekijken, tussen Eurosport en de Peugeot-garage, aldus HLN. De wegenwerken zijn op de site al opgestart.

De nieuwe handelszone in Gerdingen bevindt zich aan de Bocholterkiezel, tussen de Peugeot-garage en de Eurosport. Inmiddels zijn de wegenwerken ter plaatse reeds opgestart. In totaal gaat het om een project van 2.000 vierkante meter met woongelenheid boven de winkel. Een dergelijke combinatie werd ook in Pelt al gelanceerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *