Opitters bier officieel koosjer

Brouwerij Cornelissen Opitter bier

 

Vrijdag 8 januari is een erg belangrijke dag geworden voor brouwerij Cornelissen in Opitter. Vanaf deze dag brouwt men hun bier officieel ‘koosjer’. Het Limburgse familiebedrijf jubelt:

‘Een belangrijke dag voor onze brouwerij! Onze bieren worden vanaf nu koosjer gecertificeerd! Dit is een zeer belangrijke certificering om al onze bieren richting de Joodse gemeenschap te kunnen verkopen, niet alleen in België, Israël of de USA… maar wereldwijd! Mensen weten het misschien niet maar Belgische bieren zijn erg populair in landen als Israël! Wij doen ons best om onze Belgische ambachtsbieren van Familiebrouwerij Cornelissen aan alle gemeenschappen wereldwijd te leveren! ţyhnw mhbyrwţ şlnw şlnw mbryʼwţkm mbryʼwţkm!’

SCHOL !

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.