Peter De Bruyn nieuw lid Maaseiker gemeenteraad

Vanwege de pensionering en het terugtrekken van raadslid Marcel Raets uit de gemeenteraad van Maaseik, heeft de CD&V-fractie Peter De Bruyn voorgedragen als nieuw raadslid. “Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan een warm, welvarend en duurzaam Maaseik”, aldus De Bruyn in een reactie.

“Wat goed is voor Maaseik en zijn inwoners, is goed voor mij en mijn partij. De rest is spielerei”, zo vertelt Peter De Bruyn die aangeeft zich in te willen zetten voor de gehele fusie Maaseik, van Aldeneik tot Dorne. “Nog al te vaak moeten we vaststellen dat Maaseik onderaan bengelt of achterblijft op een aantal fronten. Dat is bijzonder jammer omdat onze mooie stad en veelzijdige gemeente voldoende in huis heeft om de middelmaat te overstijgen. Om dit te bereiken, moeten we excelleren”, zo vervolgt het nieuwe raadslid.

Peter De Bruyn gaat voor een gemeenschappelijke visie en gezamenlijk draagvlak. Mijn credo is ‘samenwerken’, zo besluit Peter De Bruyn die de eerstkomende vergadering beëdigd zal worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *