Ravage in de Bleumerstraat in Maaseik

In Maaseik ontstond dinsdagavond een ravage in de Bleumerstraat, hartje stad. De hele dinsdag al werd het centrum van Maaseik opgeschrikt door harde knallen. Deze bleken allen afkomstig van wagens die telkens met hetzelfde rioolputje in aanraking kwamen. Op het einde van de dag, toen het helemaal donker werd, volgde de luidste knal.

Een bestelauto kwam zo onzacht in aanvaring met het rioolputje, dat de carter van de motor uiteenspatte en alle olie van de wagen over straat vloeide. Bestuurder en passagier kregen totaal geen beweging meer in het voertuig, waarna er een takelwagen aan te pas moest komen.

Dat alle wagens op hetzelfde rioolputje botsten, heeft te maken met de hoogte van het putje en de staat waarin het wegdek zich bevindt. Dat werd klaargemaakt om bestraat te worden, alleen is er van de straatwerkers nog geen spoor en rijden er de hele dag auto’s door de straat.

De politie kwam ter plaatse door toedoen van de WhatsApp buurtpreventiegroep en gaat de stad Maaseik contacteren voor het aanscherpen van de signalisatie.

Foto’s: Peter de Bruyn

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.