Gemeente financiert nieuw onderkomen Visit Kinrooi

De gemeente Kinrooi voorziet in een investeringstoelage van 10.000 euro voor Visit Kinrooi, de nieuwe naam voor Toerisme Kinrooi. Deze toelage dient om de aankoop en renovatie van de containerunit te helpen bekostigen.

Burgemeester Jo Brouns: “Na een verblijf in het inmiddels afgebroken Kompas en daarna een tijdelijk onderkomen in de lobby van hotel de Spaenjerd heeft Visit Kinrooi sinds vorig najaar een eigen stekje op de parking bij jachthaven de Spaanjerd. De containerunit is ingericht als bureelruimte en mooi ingekleed met hout. Aanpalend is ook een fietsenstalling gemaakt. Tal van vrijwilligers zorgden voor dit mooie resultaat.”

De investeringstoelage wordt uitgekeerd aan de hand van facturen die Visit Kinrooi voorlegt aan het schepencollege.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *