Jonge boeren voorzien ontbijtjes voor zorginstellingen in Bree, Oudsbergen en Peer

Zondag 14 februari, op Valentijnsdag, verzorgen Groene Kring Bree en Peer een ontbijtje voor 545 bewoners van verschillende rusthuizen in Bree, Oudsbergen en Peer. Ze vinden het belangrijk om de oudere te steunen in deze moeilijke tijden, maar ook om te laten zien waar het voedsel vandaan komt.

De bewoners van rusthuizen hebben het al maanden moeilijk in deze Corona pandemie. Wij vinden het belangrijk om te laten zien dat ook zij niet vergeten worden! We verrassen ze daarom graag met een aantal lekkere landbouwproducten in de vorm van een ontbijtje. Op Valentijnsdag is het belangrijk om iedereen te laten zien dat ze geliefd zijn.

Jef Housen– Voorzitter Groene Kring Bree: “We willen de bewoners van de rusthuizen graag een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden. Op deze manier kan iedereen genieten van het lekkers dat de landbouw te bieden heeft. Als jonge landbouwers en toekomst van de landbouw, vinden we dit erg belangrijk.”

Zaterdag 13 februari worden de spek en eieren overhandigd aan de keukens van de betreffende rusthuizen. Zodat zij op zondag 14 februari een heerlijk ontbijtje kunnen voorzien voor de bewoners.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Jonge boeren voorzien ontbijtjes voor zorginstellingen in Bree, Oudsbergen en Peer”

  1. Find your favorite cigarettes with cheap prices and get free shipping to your door. Rubin Moskos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.