Vier verdachten in Molenbeersel gearresteerd na aantreffen drie cannabisplantages

Politie CARMA voerde maandagochtend 8 februari drie huiszoekingen in Molenbeersel uit in het kader van een lopend drugsonderzoek/actie. Op elke locatie trof de politie een cannabisplantage aan. Vier personen werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Speurders van Politie CARMA vielen maandagochtend binnen in twee woningen in de Smeetsstraat en in een woning op de Rondstraat. In de eerste woning in de Smeetsstraat trof men een plantage aan in de kelder. In twee kweekruimtes stonden 550 cannabisplanten en werd er diefstal van elektriciteit vastgesteld. Ter plaatse werden de bewoners, een 38-jarige vrouw en een 40-jarige man, gearresteerd. In een tweede woning op de Smeetsstraat werd eveneens een plantage in de kelder aangetroffen. In twee kweekruimtes stonden in totaal 593 planten en werd ook diefstal van elektriciteit vastgesteld. De bewoners, een 60-jarige vrouw en een 63-jarige man, werden ter plaatse in de boeien geslagen.

Ook in de Rondstraat, in een woning in aanbouw, viel de politie binnen. In de kelder vond men opnieuw een plantage van 884 planten. De planten stonden verspreid over twee kweekruimtes. Een 600-tal planten waren pas geoogst en lagen te drogen in een droogruimte. Om de installatie van elektriciteit te voorzien werd gebruik gemaakt van illegale aftakkingen.
Het gerechtelijk labo voerde een sporenonderzoek uit in de drie woningen. De installaties werden ontmanteld en vernietigd door de Civiele Bescherming.

De vier verdachten werden dinsdag 9 februari voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besloot de twee vrouwen en de 40-jarige man aan te houden. Politie CARMA en het parket Limburg voeren verder onderzoek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *