Vraag voor uitbreiding spoor van Hamont naar Weert

Station Hamont

Het gemeentebestuur van Hamont-Achel heeft samen met de gemeentebesturen van Balen, Mol, Pelt en Lommel, in een brief aan de federale overheid gevraagd spoorlijn 19 verder naar Nederland uit te breiden.

Met de uitbreiding van het spoor naar de andere zijde van de grens, wordt het ook mogelijk om vanuit Weert en Cranendonck op eenvoudige wijze naar Antwerpen te reizen. Een schatting volgens RTV levert met de uitbreiding 1000 extra bezoekers die dagelijks met de trein zouden reizen.

Vanuit Weert is het mogelijk om verder te reizen naar Maastricht, Eindhoven, Maastricht, Utrecht en meer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Vraag voor uitbreiding spoor van Hamont naar Weert”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.