De eerste aspergesteek in Kinrooi is een feit

Zaterdag 20 maart heeft minister Wouter Beke in de gemeente Kinrooi de eerste aspergesteek uitgevoerd. “Als minister van Welzijn en Volksgezondheid vind ik gezonde voeding dan ook zeer belangrijk. Het draagt bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Iets wat we alleen maar kunnen aanmoedigen”, zo vertelde hij.

Dit jaar vond de eerste aspergesteek in beperkte kring plaats. “We hebben het symbolisch gedaan met enkele mensen die werken in de zorg”, zo vervolgt minister Beke. “Het was een moeilijk jaar, maar onze vaccinatiecampagne biedt terug hoop en perspectief. Als we 1 ding geleerd hebben uit deze crisis, is het wel dat we een goede gezondheid, zowel mentaal als fysiek, niet als vanzelfsprekend mogen nemen”, aldus de minister van Welzijn en Volksgezondheid.

“Onze koningin van de groenten luidt traditioneel de lente in, dit jaar snakken we meer dan ooit naar een mooie lente met Kinrooise asperges”, aldus burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *