Denk en doe mee aan de buurtboomgaard

In oktober 2020 werd het oude gebouw van de chopperclub langs de Breeërsteenweg in Kinrooi afgebroken. Het gemeentebestuur wil graag een nieuwe bestemming geven aan dat stukje grond. Enkele buurtbewoners en Velt willen er graag een buurtbos/ buurtboomgaard van maken.

De buurtbewoners zijn uitgenodigd om mee te denken over de invulling van het perceel en over welke rol ze willen opnemen bij de realisatie ervan.

Op maandag 15 maart 2021 om 20u00 is er een online kick-off moment. Tijdens een zoom meeting zal uitleg over het project gegeven worden. Mail naar grondgebiedszaken@kinrooi.be als je hierbij wil zijn. Dan krijg je de uitnodiging voor het online kick-off moment. Meer info is ook al te vinden op het burgerparticipatieplatform via de linj https://kinrooimeemaken.be/buurtboomgaard. Daar kan iedereen zijn voorstellen of commentaar kwijt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *