Vat met chemisch afval gedumpt in Molenbeersel

Molenbeersel

Vrijdagochtend 26 maart werd in een berm in de Belestraat in Molenbeersel een open vat met een onbekende substantie aangetroffen. De politie stelde een veiligheidsperimeter in en voerde de eerste vaststellingen uit. Er is geen gevaar voor de omgeving.

Het gerechtelijk labo en CRU (Clan Lab Response Unit) voeren een sporenonderzoek en staalname uit. Het is momenteel nog niet duidelijk om welk chemische product het gaat. De Civiele Bescherming zal instaan voor de opruiming.

Politie CARMA voert verder onderzoek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *