26% te snel tijdens flitsmarathon in Politiezone CARMA

In het kader van de flitsmarathon voerde Politie CARMA meerdere snelheidscontroles uit. Gemiddeld reed bijna 26% van de gecontroleerde bestuurders te snel.

Op woensdag 21 april vond de nationale flitsmarathon plaats. Ook Politie CARMA ging met de flitswagen op pad. Tussen 06u00 en 22u00 werden op acht verschillende locaties in de zone snelheidscontroles uitgevoerd. In totaal controleerde de politie 2462 voertuigen waarvan 636 bestuurders zich niet aan de maximaal toegelaten snelheid hielden.

Een quadbestuurder reed 103km/u in een zone 50. Het rijbewijs van deze bestuurder wordt ingetrokken en een boete volgt. Verder reden twee personen 103km/u en 107km/u in een zone 70. Net zoals de andere 634 overtreders mogen ook zij zich aan een boete verwachten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *