Geslaagde info-avond werken schoolomgeving Kinrooi

Kinrooi

Woensdag 31 maart vond er een uitgebreide digitale infosessie plaats over de op stapel staande werkzaamheden in de ruime schoolomgeving van Kinrooi. Concreet gaat het om de Kloosterstraat, Nelisveld, de Processieweg en de Melkerijstraat.

Naast nieuwe, gescheiden riolering, ondergaat de hele omgeving een metamorfose in functie van verkeersveiligheid, met een prominente rol voor fietsstraten en aanliggend verhoogde stoepen. De werkzaamheden, opgedeeld in 6 fases, vatten aan medio april en als alles goed gaat volgt de oplevering 11 maanden later, in maart 2022.

In de Kinrooi Kort van aanstaande weekend vindt men een uitgebreid katern met alle relevante info terug over deze wegenis- en rioleringswerken.

Online is ook informatie terug te vinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *