Grondruil voor toegang RUP Kessenich

Kessenich

Tijdens de Kinrooise gemeenteraad van april werd een overeenkomst goedgekeurd waardoor er duidelijkheid komt over de exacte invulling van de toegangsweg voor RUP Kessenich, het gemeentelijk initiatief om betaalbare bouwgronden te creëren in het zogenaamde binnengebied.

Burgemeester Jo Brouns: “RUP Kessenich situeert zich rechts van de toegangsweg naar sporthal de Dom, ten zuiden van de Veldstraat en ten noorden van de Meierstraat. In de eerste fase kunnen er een 20-tal bouwplaatsen aangeboden worden. Om een gepaste toegang tot de nieuwe verkaveling te kunnen maken, keurde de gemeenteraad een grondruil goed met de familie Parren-Braeken, de eigenaars van de woning nr 27 in de Veldstraat (roze en lichtblauw op bijgevoegd plannetje). In ruil voor de woning en een gedeelte van de grond (roze gedeelte op het plan) krijgen zij mits opleg van 2.360 euro vier loten van de verkaveling, met name lot 1, 2, 6 en 7 (blauwgroen op het plan). De woning zal op termijn afgebroken worden zodat de toegangsweg naar de verkaveling optimaal ingetekend kan worden.”

Wie interesse heeft voor een bouwplaats in Kessenich, kan zich aanmelden via dit een e-loketformulier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.