Ex Classics lid Ton Dirkx brengt cd uit

Heel veel positieve reacties kreeg Ton Dirkx uit Stramproy na zijn optreden op het kerkplein in Stramproy tijdens het grote optreden van ’50 jaar The Classics’. Ook kwamen er een heleboel vragen waar de nummers van Ton, die hij had gezongen, te beluisteren waren, en er waren vragen of dat er een cd uitkwam. Dit bracht Ton op ideëen. In zijn eigen studio begon hij als aardigheidje de nummers op te nemen en na verloop van tijd was een complete cd een feit.

Ton speelde afgelopen jaren in verschillende bands waaronder uiteraard The Classics maar ook Seagull, Reunion en de voorloper van The Classics ‘The Foreigners’. Mooie unieke foto’s van deze bands zijn te vinden in het cdboekje met leuke verhalen over de jaren 60 zoals bijvoorbeeld over de Stramproyer zangeressen May Brunenberg, Toos Custers en Els Hoeken. Tevens bevat het cdboekje een voorwoord van de bassist van The Cats, Arnold Muhren, die schrijft over de door hem geschreven hit ‘Marian’ van The Cats, die ook, met zang van Ton, opgenomen is op de cd. Het filmpje van ‘Marian’ gezongen door Ton tijdens ’50 jaar The Classics’ is op Youtube al bijna 6.000x bekeken en dat bleef ook niet onopgemerkt in Volendam.

De complete cd (12 nummers) met als titel: ‘Don’t forget to remember’ van Ton Dirkx is nu verkrijgbaar bij Boekhandel Benelux in Stramproy.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

6 reacties op “Ex Classics lid Ton Dirkx brengt cd uit”

 1. Ja deze ga ik morgen kopen bij de Benelux in Stramproy

 2. Geweldige cd.
  Net opgehaald bij Boekhandel Benelux in Stramproy
  Tegenover de Kerk In Stramproy

  George van Keppel ( Kinrooi ) Classics fan !

 3. Super cd !!
  Onderweg naar een vakantie bestemming !

  Bedankt Ton,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.