Nieuwe website visitmaaseik.be startschot voor toeristisch seizoen 2021

Dienst Toerisme van de Stad Maaseik, vanaf nu Visit Maaseik, heeft vandaag, vrijdag 7 mei, met trots hun nieuwe website gelanceerd. Het resultaat is een frisse, mobiele en gebruiksvriendelijke website, waarin beelden de hoofdrol spelen. Verder is er gekozen voor een eenvoudig menu, zodat de bezoeker makkelijk zijn weg vindt binnen het gevarieerde aanbod.

Volledig nieuw is dat vanaf nu ook de Maaseiker horeca een mooi plekje innemen op de website van Visit Maaseik. En ben je op zoek naar een leuke activiteit? Dan krijg je zelfs bijkomende suggesties wat er verder nog te doen is én tips voor eten en drinken in de buurt.

Zoals voorheen heeft ons ruime overnachtingsaanbod een apart luik binnen de website. Nu wel met uitnodigende beelden, een korte uitleg, een directe link naar de website van het logies en de nodige contactinformatie.

“Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Met een foto leg je unieke momenten vast, op echte plaatsen, met echte mensen en echte emoties. Beleef jij zo’n uniek moment in Maaseik, deel het dan zeker op Instagram met #visitmaaseik en laat jouw foto meespelen in de promotie van onze stad!”, aldus schepen voor toerisme Myriam Giebens.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *