Onderhoudswerkzaamheden brug N296

In opdracht van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland voert BAM Infra onderhoudswerkzaamheden uit aan het brugdek van de brug bij Roosteren die over het Julianakanaal gaat via de Maaseikerweg (N296). De werkzaamheden betreffen het vervangen van de voegen aan beide zijden van de brug, het vervangen van de verharding van het brugdek en het herstellen van de (asfalt)verharding vóór de brug.

De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd in de periode van maandag 31 mei 2021 (07.00 uur) tot vrijdag 18 juni 2021 (18.00 uur). Hiervoor wordt de Maaseikerweg (N296) in beide richtingen tussen de Lanterdijk in Roosteren en de Holtum-Noordweg in Oud-Roosteren volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er wordt hiervoor een omleidingsroute ingesteld. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de brug maar moeten rekening houden met aanvullende verkeersmaatregelen om de werkzaamheden te kunnen passeren.

Met de nood- en hulpdiensten zijn afspraken gemaakt over hoe en op welke momenten zij door het gebied van de werkzaamheden kunnen rijden. Tijdens de werkzaamheden rijdt bus 65 (met omleiding) tussen Susteren en Roosteren, maar niet tussen Nieuwstadt en Susteren en tussen Roosteren en Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *