Belgisch kampioenschap kwart-triatlon naar Kinrooi

triathlon zwemmen

De Steengoed Maastriatlon die op 4 juli aan het Bastion in Kessenich zal plaatsvinden, is door de federatie Triatlon Vlaanderen uitgekozen om als decor te dienen voor het Belgisch Kampioenschap kwart-triathlon. “We zijn bijzonder verheugd vanwege dit nieuws”, vertelt Erik Vanhove, voorzitter van de organiserende TrisportMnK.

Vele toppers uit de Belgische Olympische discipline zullen zondag 4 juli de gemeente Kinrooi aandoen. “Maar we vergeten ook onze eigen ambitieuze recreatieve triatleet niet”, zo vervolgt Erik Vanhove. “Voor hen organiseren wij al de vijfde editie van de sprint- en recreatieve kwarttriatlon.”

Voor de kinderen zal voor de tweede maal het Iron-Kids circuit neerstrijken in Kinrooi. “Met de ouder-kindtriatlon willen wij op zoek gaan naar diepe gronden en ongekend talent van eigen bodem. Een goed gevulde sportieve dag waarop wij ongeveer 750 atleten en 2500 toeschouwers mogen ontvangen”, aldus Vanhove.

Online is meer informatie over deze activiteit te vinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *