Deelnemers gezocht voor braderie en rommelmarkt met Geistingen kermis

In 2019 startte het gemeentebestuur van Kinrooi met diverse acties om de dorpskermissen te kunnen behouden en te verbeteren waar nodig. Geistingen kermis leefde helemaal op dankzij een bijbehorende braderie en rommelmarkt, een initiatief dat in 2021 herhaald zal worden.

Burgemeester Jo Brouns: “Geistingen kermis 2.0 kende een gigantisch succes in 2019. Dankzij het goede weer, sprookjesfiguren die uit het niets opdoken en de opening met een dweilorkest was het een dikke 10 voor sfeer en gezelligheid. Het is de bedoeling om die draad terug op te pikken in 2021. Van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 september zullen we uitvoerig 50 jaar Kinrooi vieren. Geistingen kermis sluit daar ’s zondags naadloos op aan. In functie van eventuele – hopelijk laatste – coronamaatregelen zien we wat mogelijk is maar het is sowieso de bedoeling om opnieuw een braderie en rommelmarkt te organiseren.”

Schepen van cultuur & feestelijkheden Mark Hoedemakers: “Vandaar dat de dienst vrije tijd voor zondag 19 september 2021 opnieuw op zoek is naar standhouders en marktkramers voor de braderie. Net zoals bij de voorgaande edities zal er géén standgeld gevraagd worden.”

Geïnteresseerde deelnemers voor beide initiatieven – braderie en rommelmarkt – kunnen zich melden bij de dienst vrije tijd in GC De Stegel via 089 300 840 of per mail.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.