Nieuwe zomerloungebar bij De Steenberg

Begin juli zal er bij Dagstrand De Steenberg in Geistingen een nieuwe zomerloungebar komen. ‘Barlisium is de naam van een concept dat vorig jaar startte bij landcommanderij Alden Biesen en nu verder gaat uitbreiden naar onder meer de gemeente Kinrooi.

Initiatiefnemer Philippe Jorissen van WPC The Loft is een horecaondernemer pur sang. ‘Op 2 juli zal de derde vestiging van Barlisium openen in Geistingen. De Steenberg vormt hier het unieke kader van een hippe beachbar, waar echte zonnekloppers en waterratten iedere dag terecht kunnen voor een aperitiefje en wat lekkers”, legt Jorissen uit. “Daarnaast pakken we op deze plek uit met Barlisium Glamping, zodat onze bezoekers ook kunnen overnachten in onze luxetenten. Uiteraard voorzien we alle faciliteiten om er een buitengewoon verblijf in een hemelse sfeer van te maken.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *