Succesvolle Topvolley Academy nu ook voor jongeren vanaf 10 jaar

Heel wat jongeren zijn bezeten door volleybal en jagen maar één droom na: topspeler worden! Maar hoe pak je dat aan? Op welke leeftijd begin je er best aan? Welke club moet je kiezen? Kan je topvolley combineren met school, hetgeen voor ouders en leerkrachten primeert, of moet je een keuze maken?

De absolute volleybaltoppers Greenyard Maaseik en Yaraco LVL hebben samen met de kwaliteitsschool Mosa-RT een uniek concept uitgewerkt dat jongeren vanaf de leeftijd van 10 jaar professioneel begeleidt en de combinatie van topvolleybal met een volwaardig schooltraject naar keuze mogelijk maakt: de Topvolley Academy Mosa-RT.

Dit schooljaar zijn we kleinschalig gestart met de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs. Via een lessenrooster op maat hebben 16 gedreven scholieren met een volleybalpassie hun volwaardige studiekeuze in de 2e en 3e graad kunnen combineren met zes uren professionele volleybaltraining onder deskundige begeleiding in de STEENGOED Arena. Voor deze succesvolle formule hebben we voor volgend schooljaar nieuwe aanmeldingen uit Vlaanderen en zelfs Wallonië! De selectieproeven vinden zaterdag 26 juni plaats.

Volgend schooljaar breiden we de Topvolley Academy uit. Alle jongeren van de 3de graad van het basisonderwijs uit de omgeving van Maaseik en van de 1ste graad secundair onderwijs Mosa-RT kunnen deelnemen aan één of twee professionele volleybaltrainingen (maandag en woensdag) aansluitend op de schooluren. Daarnaast blijf je bij je club spelen en trainen. We werken met niveaugroepen om de nieuwste volleybaltechnieken op een speelse manier aan te leren. Afgelopen woensdag 23 juni mochten al 15 enthousiaste volleyballers genieten van een eerste kennismakingstraining. Wil je vanaf september ook deelnemen aan onze Topvolley Academy, schrijf je dan snel in, want het aantal deelnemers is beperkt.

Meer info over dit uniek project en het online inschrijfformulier vind je op www.mosa-rt.be. Vragen stellen kan via topvolley@mosa-rt.be of telefonisch via +32 89 56 30 59.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *