Burgemeester Maaseik: Neem geen onnodige risico’s!

Experts verwachten dat het water in de Maas bij Maaseik nog gaat stijgen tot rond het middaguur. Burgemeester Johan Tollenaere van Maaseik roept bezoekers op om uit Maaseik weg te blijven en ook niet om te komen werken. “We gaan een gedeelte van de ring afsluiten”, aldus de burgervader.

Tevens plaatst burgemeester Tollenaere een oproep om niet als ramptoerist naar de Maas te komen kijken. “Deze mensen hinderen de hulpdiensten en dat kunnen we nu absoluut niet gebruiken”, zo vervolgt Johan Tollenaere. “Het is nog altijd verstandig om de stad te verlaten tot de situatie uitklaart. Mensen die geëvacueerd zijn mogen nog niet naar hun huizen”, aldus Tollenaere.

Foto: Marcel Boreas
Video: Johan Tollenaere

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.