Concertklanken in Thorn

De Koninklijke Harmonie van Thorn kan eindelijk, na anderhalf jaar, op zaterdag 17 juli vanaf 19.30 een concertprogramma presenteren tijdens het traditionele Open Air-Concert in het Openluchttheater Thorn.

Het verenigingsjaar 2020-2021 was er één om snel te vergeten, maar we durven nu eindelijk weer vooruit te kijken en kan de muziek weer zorgen voor een verbindende factor. Het Open-Air Concert 2021 staat dit jaar in het teken van het afscheid van Ruud Dullens als instructeur van de Drumband. Na vele successen gaat hij het stokje in september overdragen aan Paul Schrader. De Koninklijke Harmonie van Thorn en de Drumband brengen vanaf 19.30 uur een gevarieerd muzikaal programma ten gehore.

Om het geheel coronaproof te maken wordt er door het harmonieorkest in drie groepen geconcerteerd. Zo zal het houtensemble de aftrap geven met beroemde Capriccio Espagnol van Rimsky Korsakov. Het saxofoon ensemble o.l.v. Ankie Mofers vervolgt het concert waarna de kopersectie het muzikale gedeelte van de harmonie zal completeren. Het hout en koper ensemble staan o.l.v. Jan Cober. Maar natuurlijk staat de avond in het teken van het afscheid van Ruud Dullens en daarom zal de Drumband van de Koninklijke Harmonie van Thorn nog één keer onder leiding van Ruud de avond afsluiten.

Kaarten voor deze mooie muzikale avond zijn online te koop via www.openluchttheaterthorn.nl. Kinderen t/m 12 jaar tickets € 5,- en vanaf 13 jaar € 10,-, dit is inclusief twee muntjes t.w.v. elk € 2,50 voor een drankje naar keuze. Let op, kaarten zijn wegens de huidige corona maatregelen maar beperkt beschikbaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *