Dierenwelzijn gecontroleerd in Bocholt

Politie CARMA voerde op 5 juni een controle uit aan een woning in Bocholt. De politie trof ter plaatse meer dan 425 dieren aan, waaronder duiven, kippen, konijnen, parkieten, papegaaien, cavia’s en een hond, die in erbarmelijke omstandigheden leefden.

Verschillende dieren waren ziek, gewond of dood. Behalve enkele parkieten, papegaaien en een hond, werden alle dieren in beslag genomen en overgebracht naar het dierenopvangcentrum. Er werd een pv opgesteld in kader van dierenwelzijn.

De eigenaar zal nog verhoord worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *