Fiets- en voetveer Ophoven nog niet in de vaart

Het fietsveer tussen Ophoven en Ohé en Laak zal morgen, woensdag 21 juli nog niet varen. Het veer kan nog niet aanmeren omdat de waterstand nog te hoog is. Het is nog onduidelijk wanneer het fietsveer weer in de vaart zal komen.

Ook Dagstrand ‘De Steenberg’ in Geistingen kan nog niet open. Gemeente Kinrooi vermoedt dat het strand pas na het weekeinde open zal gaan. Het water is nog niet helemaal weggetrokken en de bodem zal nog een tijdje te nat zijn om aangenaam op te kunnen liggen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *