Kinrooi krijgt toeristische bus: ’t Kumptj eindelik toës

Visit Kinrooi krijgt deze zomer een toeristische tourbus die door Kinrooi zal rijden. Na de Kinrooise E-Cars zal ook deze tourbus volledig elektrisch rijden. “Een groene gemeente vraagt om groene alternatieven”, zo laat men weten.

Onder leiding van een ervaren gids – geboren en getogen in Kinrooi – neemt Visit Kinrooi de aanwezigen mee op pad tijdens een tocht van twee uur doorheen het Kinrooise landschap. Visit Kinrooi test dit arrangement dit jaar om volgend jaar het volledige seizoen aanwezig te zijn.

De jachthaven, het pittoreske Kessenich, de eindeloze velden in Molenbeersel of het prachtige Geistingen? Het mooie verhaal van Theodoor Sevens. Overal is aandacht voor. In plaats van per fiets of al wandelend, biedt Visit Kinrooi deze luxueuze nieuwe manier om de mooiste plekjes van Kinrooi te leren kennen.

Tijdens de maand augustus zijn er per week drie gegidste tours. En dat op de volgende momenten:
Iedere vrijdagnamiddag om 14.00 uur
Zaterdagnamiddag om 14.00 uur
Zondagnamiddag om 14.00 uur

Voor deze ontdekkingstocht van twee uur onder de deskundige leiding van een ervaren gids vraagt de organisatie een prijs van € 17,00 per persoon. Reserveren mag, maar is niet noodzakelijk. Let wel, de capaciteit is beperkt tot 12 personen per rit. Ook is het mogelijk de bus te huren.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *