Ondernemers Jumbo Stramproy openen Jumbo-filiaal in Belgische Bree

Vol trots maken ondernemers Ralf Janssen en René Puts bekend dat ze naast hun winkel in Stramproy ook een filiaal in het Belgische Bree gaan openen. “We zijn als eerste Nederlandse franchisenemers voor Jumbo in België aan de slag!”, zo reageren de ondernemers.

“Met onze winkel in Stramproy zijn we voor veel Belgische klanten al een bekende naam en we hopen daarmee in Bree net zo’n groot succes te kunnen maken. De spiksplinternieuwe Jumbo zal later dit jaar geopend worden”, aldus René Puts. “Op dit moment zijn we al heel erg druk met het werven van personeel voor de winkel, het selecteren van lokale en regionale leveranciers en is het bouwproces ook al in volle gang”, zo vult Ralf Janssen aan.

Stramproy en Bree liggen erg dicht bij elkaar dus het is niet vreemd dat beide winkels door Ralf en René gerund worden. Hiermee ontstaat een compact marktgebied in de grensstreek waardoor er een duidelijke focus op één regio ontstaat. Er is daarom ook met Jumbo overeenstemming bereikt om de winkel in Kerkrade af te stoten. Deze wordt per 20 september overgedragen aan een nieuwe eigenaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *