Ont.moeten met Celine in Thorn

In haar voorstelling ‘Ont.moeten’ neemt Celine haar publiek mee in haar eigen verhaal, haar eigen ontmoetingen door de jaren heen en de voor velen herkenbare strijd om van alles te moeten in het leven. Het moeten plannen en willen voldoen aan het perfecte plaatje, maar tegelijkertijd ook het stemmetje in je hoofd te horen dat even wil ont-moeten. Leren loslaten en durven vertrouwen dat het wel goed komt.

Aan de hand van bestaande luisterliedjes van onder anderen Stef Bos, BLØF en Acda en de Munnik, vertelt Celine haar eigen verhaal.

Ze zegt erover: “Ontmoetingen door de jaren heen zijn mijn dierbaarste herinneringen, het zijn mensen en momenten die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Opgegroeid in een dorp met tradities, ouder worden en nieuwsgierig zijn naar wat er verder nog allemaal te beleven valt, dromen omzetten in doelen en mezelf hopeloos verliezen in een perfect plaatje dat ik onderweg ergens in mijn hoofd heb gecreëerd. Om dan los te moeten laten en weer te vertrouwen…Opnieuw mensen ontmoeten en zelf even niets meer te moeten…”

Celine Weerts, Zang en teksten
Jan Willem Hoekstra, Piano en arrangementen
Ed Soons, Saxofoon
Remco van den Berg, Gitaar
Bert Damsma, Contrabas
Martin Verdonk, Percussie

“Ont-Moeten’ kunt u gaan zien in het Openluchttheater Thorn op zondag 1 augustus om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.openluchttheaterthorn.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.