‘Remembrance’ in Thorn

‘Remembrance’ is de titel van het eerste concert dat Harmonie St. Michaël van Thorn na anderhalf jaar coronabeperkingen geeft onder leiding van topdirigent Ivan Meylemans. Een herinnering aan de lange lockdown met de uitvoering van unieke eigen arrangementen uit de coronatijd van bijzondere muziek voor hout- en koperblazers van Sparke, Ligeti, Gulda en Bernstein.

Solisten zijn Joop Bongaerts en Sjors Uitjens. Herinnering ook aan de langjarige succesvolle muzikale alliantie tussen maestro Heinz Friesen (1934-2019) en St. Michaël door de presentatie van een 4CD-box met niet eerder uitgebrachte live-opnamen uit de periode 1986-2001. Een eenmalig concert en een unieke CD-box voor liefhebbers van symfonische blaasmuziek, fans van Ivan Meylemans en Heinz Friesen en sympathisanten van Harmonie St. Michaël van Thorn.

Het concert vindt plaats op zaterdag 10 juli in het Openluchttheater Thorn en begint om 20.00 uur. Kaarten á € 10,00 zijn te bestellen via www.openluchttheaterthorn.nl , zolang de voorraad strekt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.