Same weer vastelaovend veere

Vrijdagochtend 20 augustus is op de Pater Sangersbrug in Maaseik de start gepresenteerd van ‘Same weer vastelaovend veere’, met als doel het komende seizoen weer gezamenlijk carnaval te kunnen vieren. Het initiatief ligt bij de Nederlands-Limburgse carnavalsbond SLV, de ‘Samewirkende Limburgse Vastelaovesvereniginge’

Namens de BCL was voorzitter Jos Hessels aanwezig en namens SLV bestuurslid Bart Faassen bij de Vlaamse presentatie van de gezamenlijke vastelaoves-vaccin banner, waarmee men iedere carnavalsvierder oproept zich snel te laten vaccineren, zodat men vastelaovend 2021/22 weer gewoon, samen en dicht bij elkaar kan vieren.

Ook de Belgisch Limburgse carnavalsbond Liveke heeft zich nu bij deze actie aangesloten. De Maaseiker voorzitter Freddy Corstjens van Liveke maakte dit bekend bij de knoop tussen beide Limburgen op de Pater Sangersbrug tussen Roosteren en Maaseik.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.