Standhouders gezocht voor rommelmarkt en braderie tijdens Geistingen kermis

Kerk Geistingen

In 2019 startte de gemeente Kinrooi met diverse acties om de dorpskermissen te kunnen behouden en te verbeteren waar nodig. Geistingen kermis leefde helemaal op dankzij een bijbehorende braderie en rommelmarkt, een initiatief dat in 2021 herhaald zal worden.

De dienst vrije tijd van de gemeente Kinrooi is daarom op zoek naar standhouders voor de braderie en rommelmarkt op zondag 19 september 2021. Net zoals bij de voorgaande edities zal er géén standgeld gevraagd worden. Geïnteresseerde deelnemers voor beide initiatieven – braderie en rommelmarkt – kunnen zich melden bij de dienst vrije tijd in GC De Stegel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *