Jochen Ochal nieuwe voorzitter UNIZO Dilsen-Stokkem

Het bestuur van UNIZO Dilsen-Stokkem heeft op haar september vergadering van 2021 Jochen Ochal verkozen tot nieuwe voorzitter van de lokale ondernemersvereniging van UNIZO Dilsen-Stokkem.

Jochen Ochal volgt wijlen heer Marc Allard op als voorzitter.

Jochen Ochal is 6 jaar zaakvoerder van Ochal Accountancy en kent de knepen van het vak als geen ander. Daarnaast is de nieuwe voorzitter een fiere vader van 2 kinderen en gelukkig getrouwd en draagt het familiale karakter hoog in het vaandel zowel binnen het bedrijfsleven alsook in het verenigingsleven.

Als doorwinterde inwoner van Dilsen-Stokkem is hij bijzonder fier op zijn woonplaats. Een veelzijdige gemeente, waar een gunstig economisch klimaat heerst, met prachtige natuurgebieden en héél wat toeristische trekpleisters waardoor er niet alleen ruimte wordt gecreëerd om te werken maar waar je ook een instant gevoel van vakantie/ontspanning kan ervaren.

“Onze ondernemers hebben heel wat in hun mars en zij mogen terecht trots zijn op hetgeen zij realiseren. Als kersvers voorzitter wil ik de stem laten klinken van onze ondernemers en hen ondersteunen en aanmoedigen in hun realisaties. De komende tijd wil ik dan ook blijven inzetten op de belangenbehartiging van onze ondernemers. Verder blijft ook de uitbouw van de samenwerking met het gemeentebestuur en het bouwen van bruggen tussen de ondernemers via het organiseren van netwerkevents en bedrijfsbezoeken een van de speerpunten, en staat ook de vorming van onze ondernemers d.m.v. het organiseren van opleidingen centraal.

Hierbij kan ik rekenen op een hechte bestuursploeg, waarbij iedereen aan hetzelfde zeel trekt. Het is dan ook een hele eer dit bestuur en de belangen van onze lokale ondernemers te mogen vertegenwoordigen. Samen zullen wij ongetwijfeld UNIZO Dilsen-Stokkem nog beter op de kaart zetten,” aldus Jochen Ochal voorzitter UNIZO Dilsen-Stokkem.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *