Provinciaal Kernkompas helpt om Breese handelskern duurzaam te versterken

Bree gemeentehuis stadhuis Vrijthof

Na een sterk participatief traject wordt het Kernkompas voor de stad Bree opgeleverd. Op maandag 6 september zal stad Bree dit Kernkompas officieel overhandigd krijgen van gedeputeerde van Economie Tom Vandeput en directeur Bart Lodewyckx van UNIZO.

In dit Kernkompas worden, op basis van het typische Breese DNA, een aantal (verrassende) toekomstideeën naar voren geschoven voor de handelskern. Elke plaatselijke handelskern beschikt immers over een aantal unieke troeven. Daarom werd de typische Breese eigenheid, in feite het gemeentelijke DNA, in kaart gebracht. De overhandiging van het Kernkompas is het symbolische slot van het traject ‘Naar de Kern’, dat in het leven werd geroepen door de provincie Limburg en UNIZO. Tijdens dit co-creatieve traject gaan Limburgse steden en gemeenten samen met lokale stakeholders en (retail)experts op zoek naar duurzame antwoorden op de uitdagingen waarmee handelskernen worden geconfronteerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *