Seizoens-einde Openluchttheater Thorn

Zondag 12 september verzorgt Radomir Vasiljevic en zijn Balkanorkest vanaf 14.00 uur een concert in het Openluchttheater Thorn.

Radomir Vasiljević is van oorsprong een klassieke gitarist die met tal van internationale prijzen bekroond is. Deze gitarist, afkomstig uit Servië, brengt met zijn orkest een opzwepende mix van kleurrijke etnische muziek en virtuoos gitaarspel. De optredens van Radomir Vasiljević en zijn Balkan Orkest balanceren tussen een luisterconcert en een Balkanfeest. De luisteraar wordt meegenomen op een spannende muzikale reis, waar nostalgische gipsy ballads en aanstekelijke dansnummers in een rap tempo worden afgewisseld.

Het Balkan Orkest bestaat uit Radomir Vasiljević, (gitaar en zang), Sergej Kreso, (percussie), Mihail Gyuzelov, accordeon, Bart Koenders, (contrabas) en Rene Hamers, (klarinettist en zakelijk leider).

Kaarten zijn online te bestellen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.