Start-up concert Koninklijk Nederlands Zangers Verbond – Limburg in Thorn

Zaterdag 11 september vindt er van 16.00 tot 18.00 uur in het Openluchttheater Thorn onder auspiciën van het Koninklijke Nederlandse Zangers Verbond een start-up concert plaats onder leiding van Hennie Ramaekers, met als solisten Math Dirks (bariton) en Ria Janssen (sopraan). Aan de piano Toon Konings. Het start-up koor wordt gevormd door circa 50 Limburgse zangers. Daarnaast zullen circa 35 zangers uit andere provincies instromen voor dit bijzondere concert. Het programma is te lezen op www.openluchttheaterthorn.nl.

Dirigent Hennie Ramaekers, geboren te Maastricht, studeerde piano en orkestdirectie aan het Maastrichts Conservatorium bij respectievelijk Jean Antonietti en Martin Koekelkoren. Hij slaagde cum laude voor het Einddiploma Solospel Piano en voltooide de studie orkestdirectie eveneens met het Einddiploma Harmonie- en Fanfaredirectie. Hij was dirigent van diverse bekende koren en symfonische blaasorkesten, waaronder de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar, het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus, de Koninklijke Zangvereniging Nijmeegs Mannenkoor, het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor St. Caecilia, het Koninklijk Roermonds Mannenkoor.

Kaarten zijn, zolang de voorraad strekt, online te bestellen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.