‘Vers geperst’ is aftrap nieuwe cultuurseizoen Davidsfonds Kinrooi

Cultuur begint al bij onze voordeur, in onze straat, in onze buurt, in alle vormen en voor alle leeftijden. Dat is waar het Davidsfonds voor staat want ook in 2021-2022 blijven ze in Kinrooi samen verder bouwen aan cultuur in de gemeente, net zoals in de rest van Vlaanderen.

“Ook hier bij ons in Kinrooi kunnen wij na een periode van inactiviteit het nieuwe cultuurseizoen gelukkig weer hervatten. We zijn blij om te zien hoe we het voorbije jaar samen nieuwe vormen van ‘cultuur beleven’ hebben ontdekt. We zijn onze vrienden en familie nog meer gaan waarderen en beseffen meer dan ooit dat elkaar ontmoeten belangrijk is”, aldus een woordvoerder van de lokale afdeling.

Daarom nodigt het Davidsfonds belangstellenden graag uit op de jaarlijkse promotiedagen, de openingsactiviteit van het nieuwe cultuurseizoen. Men kan er kennismaken met de mensen, de evenementen, de cursussen, de cultuurreizen en natuurlijk de boeken en cd’s van het Davidsfonds.

Kom dit alles ontdekken op ‘Vers Geperst’, zondag 26 september en maandag 27 september in de Stegel. Op zondag kan men van 10.00 tot 12.00 uur terecht en op maandag zijn ze van 16.00 tot 20.00 uur in de Stegel. Men kan dan alle ‘vers geperste’ boeken van het nieuwe uitgavenplan inkijken en horen welke activiteiten het Davidsfonds dit jaar weer in petto heeft.

Wie voor 40 euro boeken en/of cd’s bestelt krijgt een Davidsfonds Cultuurtkaart, die recht geeft op korting bij grote cultuurhuizen en evenementen in Vlaanderen. Bovendien krijgen de leden vier maal per jaar het Davidsfonds Cultuurmagazine in hun bus alsook boeiende nieuwsbrieven met cultuurnieuws, wedstrijden en diverse voordelen.

Nieuwe leden en leden die hun lidmaatschap tijdens deze promotiedagen hernieuwen ontvangen bovendien een gratis welkomboek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.