Resultaten Carma-actie Hazeldonk

Politie Carma

Zondag 3 oktober organiseerde Politie CARMA een controleactie gericht op drugs. Op verschillende locaties in Kinrooi, Bocholt, Houthalen-Helchteren en Oudsbergen werden voertuigen en personen aan een grondige controle onderworpen.

Acht personen hadden een hoeveelheid drugs op zak. Zes bestuurders droegen geen veiligheidsgordel. Twee chauffeurs gebruikten hun gsm aan het stuur en drie voertuigen waren niet geldig gekeurd. Tien bestuurders kregen een boete of waarschuwing voor verkeersinbreuken of omdat hun voertuig technische gebreken vertoonde.

Daarnaast werden twee GAS-boetes uitgeschreven wegens spuwen en achterlaten van afval op de weg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.