Het hippe Sintfeest in Molenbeersel

Sinterklaas

Op 28 november komt Sinterklaas naar De Stegel in Molenbeersel. ‘Het Hippe Sintfeest’ is de titel van de nieuwe voorstelling die gepresenteerd wordt.

Het betreft een show voor de hele familie. Dit jaar presenteert Groots Entertainment & Events een gloednieuwe Sinterklaasshow: ‘Hieper de Piet hoera!’ Sinterklaas is jarig en daarom verdient hij een Hip feest met veel cadeaus. De Hippe Pieten zijn druk met het maken van cadeaus voor Sinterklaas. Hippe Piet heeft een grote kluis gebouwd waarin belangrijke spullen bewaard kunnen worden. Maar dan gaat het fout… Hippe Piet stopt de cadeaus in de kluis.

De code is kwijt en de kluis kan niet meer open. Als Sinterklaas aankomt mag hij natuurlijk niks te weten komen over de kluis. Samen met de kinderen proberen de Hippe Pieten de kluis te openen. Zou het lukken om de kluis te openen? Het Hippe Sintfeest kan natuurlijk niet beginnen als de kluis nog dicht is. Kom jij de Hippe Pieten helpen?

Na de show kan je met Sinterklaas op de foto! Kom mooi verkleed als Sinterklaas of als Piet en doe mee met de kleurplatenwedstrijd. Je kleurplaat kun je in het theater inleveren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.