Kinrooise E-Cars tijdens wintermaanden in een vernieuwd jasje verkrijgbaar

Afgelopen zomer introduceerde Visit Kinrooi de Kinrooise E-Cars, in de volksmond ook wel ‘golfkarretjes’ genoemd. De E-Cars waren in de zomermaanden een prima alternatief om de noordoostelijke gemeente op een nieuwe manier te leren kennen. Ondanks de nog steeds aanwezige pandemie en het zomers weer dat meermaals uitbleef, bleek deze investering een absoluut succes. Vele gasten vonden reeds de weg naar Kinrooi en met een E-Car op ontdekking te gaan. Door enkele wijzigingen maakt Visit Kinrooi dit nu ook tijdens de wintermaanden mogelijk.

Jo Brouns, burgemeester Kinrooi: “Afgelopen zomer werden de Kinrooise E-Cars geïntroduceerd tijdens de opening van ons zomerseizoen. Het was toen onze absolute overtuiging om deze golfkarretjes aan het grote publiek voor te stellen en zo een nieuw toeristisch product in Kinrooi te verankeren. Ondanks de sluimerende coronapandemie en het slechte weer van afgelopen zomer, hebben onze E-Cars toch vele honderden mensen naar de gemeente gelokt. De Kinrooise E-Cars bleken hét perfecte alternatief voor een coronaproof tochtje door de gemeente. Samen met een picknick of een drankje konden onze gasten genieten van een leuke tijd binnen hun bubbel, zonder zich al te veel zorgen te hoeven maken over de pandemie.”

Rose Marie Houben, diensthoofd Visit Kinrooi: “Als Visit Kinrooi hebben wij reeds decennia lang ervaring met het verhuren van fietsen. De komst van de E-Cars heeft onze organisatie verplicht om te schakelen. Het is evident dat een nieuw product hier en daar verbeterpunten met zich meebrengt. Die hebben we systematisch behandeld om vandaag te komen tot een schitterend product voor jong en oud. Dat maakt echter niet dat we stil blijven zitten. Voor komend zomerseizoen zijn we druk in de weer om de routes aan te passen, het gebruiksgemak voor de gasten verder te optimaliseren en onszelf klaar te stomen voor een nieuwe topzomer.”

Jörgen Janssenswillen, secretaris Visit Kinrooi: “Hoewel de E-Cars een open karakter hebben, zijn ze in onze ogen ook een ideale activiteit tijdens de wintermaanden. Om de E-Cars winterproof te maken, zijn we met de feedback van onze gasten aan de slag gegaan. We hebben geïnvesteerd in ‘Visit Kinrooi’ fleecedekens en bieden de gasten de kans om een heerlijke winterpicknick te bestellen. Zo geniet de gast ook in de koude maanden van het warme Kinrooi.”

Rose Marie Houben, diensthoofd Visit Kinrooi: “Traditioneel zetten we in deze maanden vooral in op de vele wandelmogelijkheden binnen onze gemeente. Dat blijven we vanzelfsprekend ook tijdens deze winter doen. De E-Cars zijn daar een logische aanvulling op. We hebben gemerkt dat gezinnen met kinderen, maar ook gasten in een hogere leeftijdsklasse graag terugvallen op het gebruiksgemak van de Kinrooise E-Cars. Met hetgeen onze secretaris net opsomde hebben we dat gebruiksgemak ook tijdens de aankomende maanden geoptimaliseerd.”

De Kinrooise E-Cars zullen vanaf november tot april 2022 verkrijgbaar zijn aan een gereduceerd tarief. Voor meer informatie en reservaties kan men online terecht.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *