Oproep voor een pop-up horecaconcept aan het Bastion in Kessenich

Tijdens de zitting van 8 november 2021 keurde de gemeenteraad van Kinrooi de voorwaarden goed om een concessie open te stellen op het Bastion in Kessenich. Tegelijk werd ook de oproep tot kandidaten goedgekeurd. Kinrooi gaat op zoek naar een uitbater die een aantrekkelijk pop-up horecaconcept kan voorleggen voor deze unieke locatie met veel potentieel.

De uitbating zal gedurende 4 maanden per jaar kunnen plaatsvinden en kan in de zomer van 2022 al beginnen. Burgemeester Jo Brouns: “Het Bastion is ongetwijfeld één van de toplocaties in
onze gemeente. Het evenemententerrein heeft zich al meermaals bewezen met onder andere de Bastionfeesten, de Steengoed Maastriatlon, de TVL Vertellingen en tal van andere organisaties. Wie iets wil ondernemen in horeca gedurende vier maanden per jaar, kan zich kandidaat stellen voor de concessie ‘uitbating van een pop-up horeca gelegenheid op het evenemententerrein Bastion’.”

Dit is een officiële procedure waar men op kan bieden conform het gemeenteraadsbesluit en de concessievoorwaarden. Die zijn vanaf later deze week allemaal online terug te vinden op www.kinrooi.be. De biedingen zullen geopend worden op woensdag 5 januari 2022 om 11.00 uur. Daarna zal het gemeentebestuur bepalen aan wie de concessie wordt toegewezen. In principe kan de uitbater er dan vier maanden per jaar in de komende drie jaren zijn pop-up horecazaak runnen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *