Rabbedabbers Kinrooi organiseren ‘Groeëte stoet & bal in ope locht’

Stormweer en daarna de eerste lockdown. In 2020 heeft het niet mogen zijn. Ook vorig jaar was het al Covid wat de klok sloeg. En hoewel nu in de winter van 2022 alle indooractiviteiten weer zijn afgelast, zetten de leden van carnavalsvereniging ‘De Rabbedabbers’ uit Kinrooi alle zeilen bij om hun Prinsen en Prinsessen alsnog een stoet te gunnen. En dat geldt ook voor al die carnavalisten en toeschouwers.

“Wat dat betreft is is de komst van Omikron en de daarbij horende cijfers goed nieuws gebleken. We voeren echter enkele aanpassingen door om het evenement veilig te doen verlopen, met het voorjaar en de buitenlucht als belangrijkste bondgenoten”, aldus de organisatie.

Niet in het normale carnavalsweekend (zondag 27 februari), maar een maand later op zondag 27 maart zal de Kinrooier carnavalstoet door de straten trekken. De afterparty na de stoet gaat ook in de buitenlucht door, op een daarvoor ingericht plein volgens de dan geldende maatregelen. Zoals het er nu naar uit ziet, is dat met een scan van het CST voor elke bezoeker.

Interesse om deel te nemen, dan kan dat door te mailen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *