Hewo Raamdecoratie in Weert bestaat bijna 40 jaar: Fabrikant met topkwaliteit én lage prijzen

(advertorial)

Hewo Raamdecoratie uit Weert viert in 2023 het veertigjarig bestaan. Hewo behoort in deze tijd tot de toonaangevende fabrikanten van raamdecoratie. In 1983 begonnen Henk en Marlie Wouters begonnen het bedrijf als woninginrichting.

De start met raambekleding online dateert al van het jaar 2000. Toen zij als één van de eerste online met raamdecoratie startten, liepen de zaken zo goed dat het familiebedrijf uiteindelijk zou uitgroeien tot een gerenommeerde en hoogwaardige leverancier van raamdecoratie. Bij Hewo werken ca 20 medewerkers uit Nederland en België. Door raambekleding op maat zelf te produceren én online te verkopen slaat men twee vliegen in één klap. Eigen klanten profiteren al jaren van de topkwaliteit én lage prijzen door rechtstreekse levering vanuit de fabriek en showroom aan de Willem I Straat 57 te Weert.

Van mobiele woninginrichter met showbus naar webshops
‘De crisis van 2006 heeft HEWO flink laten groeien zegt Henk. In 2010 zijn we met het woninginrichting bedrijf gestopt en zijn we uitsluitend als fabrikant met online shops verdergegaan. We runnen nu zes webwinkels waarvan drie in Nederland en drie in België.

Specialisatie
‘We hebben ons steeds meer gespecialiseerd in de afwerking van onze producten’ vervolgt Marlie. Met rolgordijnen en onze overige raamdecoratie kunnen we ons goed onderscheiden door functionaliteit en uitstraling. Nieuwe producten hebben we bedacht zoals onze Europees beschermde ‘raamdivider’. Dit zijn horizontale paneelgordijnen. Daarnaast hebben we erg veel gedaan aan de ontwikkeling van duo rolgordijnen. Een duo rolgordijn kun je nergens in Europa zó uitgebreid samen te stellen als bij ons. Onze Klanten kunnen het zelf online naar wens samenstellen en dat tot 70% goedkoper dan de woonwinkel.

Assortiment
HEWO (Raamdecoratieshop.be) is in de Limburgse grensstreek gekend van raamdecoratie zoals rolgordijnen, plissé gordijnen, duo rolgordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en shades. De omkastingen en randen zijn eigen ontwerp en de doeken laat HEWO zelf weven. Nagenoeg alle producten worden in eigen huis geproduceerd en zó helpen ze toch de nodige Limburgers aan werk.

Royale showroom in Weert
Een webwinkel heeft een showroom zeker niet overbodig gemaakt. Voor klanten die een product willen zien en voelen is een showroom bezoek erg handig. Ook kan men er alle elektrische opties zien. Ervaren binnenhuis-adviseurs staan na afspraak klaar om de klanten te helpen.

Hewo Raamdecoratie B.V.
Willem I Straat 57 6001 VS Weert
Tel 0495-541011 Email: klantenservice@hewo.nl
Webshop België: Raamdecoratieshop.be

(Jouw bedrijf in de schijnwerpers? Neem dan contact met ons op: redactie@grenslandactueel.com)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Hewo Raamdecoratie in Weert bestaat bijna 40 jaar: Fabrikant met topkwaliteit én lage prijzen”

  1. Henk en Marlie van harte gefeliciteerd met het 40-jarig bestaan van jullie bedrijf.
    Hewo is een begrip op vlak van raamdecoratie, dat bewijzen ze dag in dag uit!
    Op naar een gouden jubileum, dat zal zeker lukken.
    Veel succes Henk en Marlie en medewerkers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *